24 Temmuz 2014

Kan bağışı kampanyası PDF Yazdır e-Posta

izu_kizilay_3

Kan bağışı ile hayat kurtarmanın önemine vurgu yapmak isteyen İzmir Üniversitesi öğrencileri, Kızılay'ın Kan Bağışı kampanyasına katıldı.

"Birbirimize ihtiyacımız var!", "Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır" ve "Haydi Türkiye, insanımız için 'Sürekli Kan Bağışçısı' olmaya!" sloganları ile bağışçılarına ulaşmaya çalışan Kızılay'a bir destek de İzmir Üniversitesi'nden geldi. İzmir Üniversitesi revirine kurulan kan bağışı merkezi, gün boyu öğrenci, akademisyen ve idari personeli ağırladı. Sosyal sorumluluk projelerine destek olmayı görev edinen İzmir Üniversitesi öğrencileri, düzenli kan bağışçısı olmanın önemini herkese anlatmak ve bu konuda örnek olmak istediklerini dile getirdiler.

İzmir Üniversitesi öğrencileri bugüne kadar organ bağışı, "Teker teker kapakları toplayalım, adım adım engelleri aşalım" sloganı ile yola çıkan plastik kapak toplayarak engellilere tekerlekli sandalye temin etme gibi pek çok projeye destek vermişti.

izu_kizilay_1 izu_kizilay_2